Fábián Pályázat

MINIMÁLIS ÖNERŐ

MODERN MEGOLDÁS

TELJES ÜGYINTÉZÉS

NYITOTT PROJEKT

A napelem pályázat részletei

Cégek és magánemberek számára is igénybevehető.
A megújuló energiaforrások használatát és a fenntarthatóságot mindkét szektroban támogatja az állam.

Támogatja a Magyar Fejlesztési Bank.
Magánemberek számára az előírt 10% önerő is megspórolható akár, és a teljes futamidő alatt kamatmentes. A törlesztése szüneteltethető 18 hónapra, ez alatt villanyszámlát sem szükséges fizetni. Vállalkozások részére elérhető a VEKOP keretében a hitel+támogatás kombináció a Közép-Magyarországi Régióban. A többi régióban GINOP keretében nyílik lehetőség vissza nem térítendő támogatásra. Állandó lehetőség 2021-ben is, hogy 50%-os állami támogatást igényeljenek a napelem telepítésére.

Szigetüzemű és hálózatra tápláló rendszer kiépítésére van lehetőség.
A szigetüzeműt csak akkor érdemes választani, ha nincs elérhető elektromos hálózat a telepítés helyén. 

Egyszeri kiadás, amivel minimálisra csökkenthető a rezsi kiadásunk.
A napelem hosszútávú befektetés. Ezért is igényel minden részletre kiterjedő átgondolást a megtervezése és telepítése. Cégünk ebben segít Önnek.

 

Amiben cégünk, a Fábián Pályázat elérhető a pályázat ideje alatt

A pályázat megírásától a kivetelezésig mindendben. Cégünk kézben tudja tartani a pályázat teljes időszaka alatt az Ön ügyeit, legyen szó beszerzésről vagy a szükséges dokumentumok benyújtásáról.

Helyszíni felmérés, energetikai tanúsítvány kiállítása, pályázat beadása, hiteltámogatás igénylése, felszerelés, igazolási utómunkálatok – mind a feladataink közé tartozik, amennyiben velünk szeretne dolgozni.

Az irodai munkatársaink tapasztalt pályázatírók, akik minden lehetséges kaput ismernek, hogy Ön a lehető legjobban járjon a pályázaton belül. A kivitelezést végző szakembereink több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, akik mindig az ügyfél érdekeit tartják szem előtt. 

A díjazással kapcsolatban sem árulunk zsákbamcsakát – sikerdíjért dolgozunk, plusz költségek abban az esetben merülhetnek fel, ha Ön igényli plusz területeken is a pályázaton belül a munkánkat. 

Keressen minket további információkért és személyre szabott megoldásokért!